Front office: 06 1887 0963
Back office: 088 088 9009
 

Maxim Snoeker

Maxim Snoeker

Eigenaar & Commercieel manager

maxim@studenttehuur.nl

06 18 87 09 63

 

Mijn naam is Maxim Snoeker! Ik ben de ondernemer achter Studenttehuur. Hierin word ik ondersteund door mijn backoffice in Hoogeveen die jullie onder andere inschrijven in ons systeem maar ook door onze grafische topper, Vera, die onze socials dagelijks voorziet van de mooiste content!

 

Ik ben woonachtig in Hoogeveen en studeer commerciële economie in het vierde jaar aan de Hanze Hogeschool in de mooie stad Groningen. Naast mijn studie ben ik vanaf jongs af aan altijd aan het ondernemen en handelen geweest. Dit ontstond vanaf mijn tiende onder de naam “Maxim Helpt”.

 

Als echte beunhaas was ik altijd bezig met geld verdienen. Familie en vrienden noemde mij daarom vanaf kleins af aan al Dagobert Duck, typerend voor mijn drijfveer om te werken. Als tienjarige kan je natuurlijk niet echt werken, maar “assisteerde” ik, (lees: mee lopen en dom lullen) in de tuin voor €2 per uur. Best goedkoop voor goed gezelschap toch? Dit is door de jaren heen gegroeid en diverse klussen kwamen op mijn pad. Toch heb ik de keuze gemaakt om de uitzendbranche in te gaan. Next level ondernemen is hierin mijn motto!

 

Met die ambitie zet ik momenteel mijn opgedane kennis uit de theorie, in de praktijk aan het werk door jullie aan een mooie job te helpen. Mijn doel als ondernemer in de uitzendbranche is doormiddel van vernieuwing in deze toch wat saaie sector te zorgen voor een frisse wind. Wij streven met ons team altijd naar een topmatch tussen een opdrachtgever en werknemer, een samenwerking waarvan iedereen gelukkig(er) wordt!

Reviews

Chat openen
Hi! Op zoek naar een toffe job? Of wil je werk uitbesteden? Stuur ons nu een appje!