Wie we zijn

Bij Studenttehuur hebben we vacatures die passen bij studenten. Wij kennen de wensen van de bedrijven waarmee we samenwerken, maar zorgen er ook voor dat we jou goed leren kennen. Zo kunnen we een match maken die voor beiden werkt. Jij een leuke baan, goede bijverdiensten en ondersteuning van Studenttehuur, jouw werkgever een slimme, flexibele werknemer die past bij zijn bedrijf. We helpen je trouwens ook graag bij het vinden van een stageplek die jou verder helpt. Afgestudeerd? Dan gaan we samen op zoek naar een leuke startersfunctie.

 

Studenttehuur maakt het jou gemakkelijk. Je hebt het immers druk genoeg. Wij zorgen niet alleen dat jij een baan vindt die bij jou past, we betalen je ook iedere donderdag uit zodat je nooit rood komt te staan. Geen ingewikkelde administratie, maar boter bij de vis! We ondersteunen je verder bij alles wat te maken heeft met jouw bijbaan en hebben regelmatig leuke acties en evenementen voor onze kandidaten.

Een bijbaan via Studenttehuur geeft je een enorme voorsprong op de arbeidsmarkt. Werkgevers vinden het een groot voordeel als nieuwe werknemers naast hun studie al praktijkervaring hebben opgedaan. En misschien bevalt de samenwerking zo goed dat je na je studie kunt blijven. Met een bijbaan via Studenttehuur vergroot je je netwerk en ook daar kun je straks volop van profiteren. Hoe eerder je in beeld bent bij toekomstige werkgevers en hun netwerk, hoe groter de kans dat jij straks meteen aan de slag kunt in een leuke functie.

 

Heb jij je studie afgerond en wil je aan de slag? Kom dan eens langs voor een gesprek, want Studenttehuur heeft een groot netwerk dat bestaat uit bedrijven die jou zoeken. We brengen je met veel plezier in contact met jouw nieuwe werkgever, zodat je carrière meteen goed van start gaat.

 

werken in amsterdam