Front office: 06 1887 0963
Back office: 088 088 9009
 

Werken bij Studenttehuur door Kas

Werken bij Studenttehuur door Kas

Mijn naam is Kas en vanaf begin mei 2021 ben ik werkzaam voor Studenttehuur. Via een goede vriend van mij ben ik in contact gekomen met dit uitzendbureau voor jongeren. Zelf heeft die vriend verschillende werkzaamheden gedaan voor hen, waaronder stratenmaker.

Toen ik van mijn goede vriend begreep dat er nog mensen nodig waren voor een opdrachtgever in de buurt van Meppel ben ik hier gelijk achteraan gegaan om te kijken of dit iets voor mij zou kunnen zijn. Na een intake met Maxim van Studenttehuur heb ik mijn werkschoenen gekregen & kon ik meteen de volgende dag al beginnen met money maken.

Het werken via Studenttehuur

De werkzaamheden die ik doe zijn erg gevarieerd. De werksfeer is heel fijn. Je krijgt heel veel vrijheid en kan eigenlijk niks fout doen. Het enige wat er van je verwacht wordt is dat je niet bang bent om vieze handen te krijgen en dat je bereid bent om je handen uit de mouwen te steken. Naast mijn werk als stratenmaker studeer ik aan de Calo in Zwolle. Hier volg ik de opleiding tot docent lichamelijke opvoeding. Dit bevalt mij tevens ontzettend goed en het is prima te combineren met mijn huidige werk.

Het werken met Studenttehuur

Het samenwerken met Studenttehuur is erg fijn. Ik heb al meerder werkgevers gehad, maar mijn ervaringen bij Studenttehuur zijn verreweg het beste. Als ik iets nodig heb (zoals werkkleren) of als ik een vraag heb kan ik altijd bij iemand terecht. Verder zijn ze erg meedenkend en erg prettig in de omgang.

Kortom, het werk is erg leuk en afwisselend, er hangt een fijne werksfeer en er is altijd iemand die voor je klaar staat op het moment dat je een vraag hebt. Daarbij komt natuurlijk ook, dat je er nog eens lekker aan verdiend. Zelf doe ik dit werk zodat ik in de zomer op vakantie kan met mijn vrienden en leuke activiteiten kan doen zoals kitesurfen, karten en met de jongens naar de kroeg.

Ik zeg doen!

Twijfel je je in te schrijven? Ik kan het iedereen aanraden! Studenttehuur zoekt de geschikte (bij)baan voor jou aan de hand van je interesses, beschikbaarheid en wensen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Chat openen
Hi! Op zoek naar een toffe job? Of wil je werk uitbesteden? Stuur ons nu een appje!