Voor werkgevers

Snel een frisse en gemotiveerde medewerker inhuren tegen een aantrekkelijk tarief? Dat kan! Studenttehuur is gespecialiseerd in het vinden van de juiste kandidaat voor de flexibele klus in uw bedrijf. Bij ons staan studenten ingeschreven die staan te popelen om naast hun studie aan een leuke uitdaging te beginnen, bijvoorbeeld bij u!

 

Kandidaten van Studenttehuur zijn niet alleen jong, maar ook goed opgeleid en gemotiveerd om werkervaring op te doen. Onze studenten zijn snel en breed inzetbaar, wat u veel flexibiliteit biedt. Studenttehuur zorgt voor de passende match, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Terwijl u zich kunt blijven richten op uw bedrijf presenteren wij een student die de werkzaamheden aan kan én bij uw bedrijf past.

 

Het werken met studenten heeft oneindig veel voordelen. Onze kandidaten zijn toekomstgericht en deze ‘new generation’ heeft daardoor een frisse blik. Veel ondernemers, leidinggevenden en collega’s vinden dat verhelderend. Een slimme medewerker die nog niet vastzit in patronen is vaak creatief in de uitvoering van de werkzaamheden en kan ervoor zorgen dat u anders tegen de zaken aankijkt. Kandidaten van Studenttehuur zijn bovendien leergierig en zeer gemotiveerd om bedrijfsspecifieke kennis op te doen. Doe er uw voordeel mee!

bijbaan zoeken
Niet genoeg bezetting?

Laat het vinden van de juiste kandidaat over aan Studenttehuur en u weet zeker dat u tijd bespaart, een scherpe prijs betaalt én de student vindt die bij uw bedrijf past. U hoeft zelf geen sollicitatiegesprekken te voeren, dat doen wij. Omdat we eerst uw wensen en bedrijf hebben leren kennen, kunnen we kandidaten aan u voorstellen die niet alleen geknipt zijn voor het werk, maar ook passen bij de sfeer in uw bedrijf. Studenttehuur bespaart u dus tijd en geld én zorgt ervoor dat de klus geklaard wordt door iemand die dat uitstekend kan.

Onze werkwijze is persoonlijk, snel en accuraat. We begrijpen het MKB en luisteren daarom goed naar uw persoonlijke wensen ten aanzien van tijdelijk personeel. Een goede match tussen u en een student kan alleen tot stand komen door met beide partijen veel persoonlijk contact te hebben. Bij ons heeft u daarom een vaste contactpersoon. Dat praat wel zo gemakkelijk!

 

Studenttehuur kent de studentenwereld en ieder jaar zijn er nieuwe inschrijvingen van studenten die graag de handen uit de mouwen steken. De kandidatenpoule wordt doorlopend ververst en bevat altijd studenten die over de vaardigheden beschikken die u zoekt.