Front office: 06 1887 0963
Back office: 088 088 9009
 

Kassa! Pak die €50 extra!

Kassa! Pak die €50 extra!

HOLA! We hebben een hele leuke mededeling hoe JIJ op een hele makkelijke manier €50 kan binnenhalen. Werk je bij ons? En ken jij iemand die opzoek is naar een baan? Lever deze kandidaat dan bij ons aan! Denk aan die ene vriend, vriendin, kennis van de sportclub of buurman! Op die manier krijg jij €50 cash uitbetaald (als je al bij ons in dienst bent). Dat is nog eens makkelijk een zakcentje verdienen! Deze actie is van toepassing op al onze openstaande vacatures en heeft geen einddatum.

Niet in dienst maar ken je wel DIE ene kandidaat?

Ben je nou niet bij ons in dienst maar kan je wel een kandidaat aanleveren? Good for you! Dan krijg je namelijk een €50 bol.com cadeaubon*. Dan kan je shoppen wat je wilt! Kortom: ga opzoek en kom cashen! Wil je extra cashen? Deel dan onze posts en tag ons!

De stappen

De kandidaat mag contact met ons opnemen via 06 18 87 09 63 (ter attentie van Maxim) of via maxim@studenttehuur.nl, belangrijk is hierbij dat ook jij even een mailtje stuurt naar info@studenttehuur.nl, hierin benoem je om welke vacature gaat en wie volgens jou de perfect geschikte en geïnteresseerde kandidaat is!

Nadat die kandidaat is aangenomen moet hij of zij minimaal 40 uur werkzaam bij ons zijn, na die 40 uur nemen wij contact met je op en krijg jij die €50 uitbetaald!

Delen vergroot je kans!

Uiteraard mag je onze vacatures op social media delen om de kans dat je gaat cashen te vergroten! Kijk op ons overzicht van de vacatures op de website en check onze social media.

Onderstaand de voorwaarden die van toepassing zijn:

* Je moet zelf ook werkzaam zijn bij ons, dan krijg je die €50 bij je loon op!
* Ben je niet werkzaam bij ons, dan krijg je een €50 Bol.com cadeaubon
* Voorwaarde is dat de kandidaat minimaal 40 uur voor ons werkzaam is.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Chat openen
Hi! Op zoek naar een toffe job? Of wil je werk uitbesteden? Stuur ons nu een appje!