Front office: 06 1887 0963
Back office: 088 088 9009
 

Bijbanen sector test

Bijbanen sector test

Welke bijbanensector past het best bij jou?

Ben je op zoek naar een bijbaantje en ben je benieuwd welke sector het best bij jou past? Denk aan sectoren als; sales, horeca, productie of schoonmaak. Geen probleem, doe de test hieronder en find out!

#1 Welke 2 eigenschappen passen het best bij jou?

 1. Behulpzaam en zorgvuldig
 2. Sociaal en empathisch
 3. Stressbestendig en sociaal
 4. Zelfstandig en flexibel ingesteld

#2 Tijdens het werken hou ik me het liefst bezig met:

 1. Werken
 2. Uitdagingen aangaan
 3. Socializen
 4. Muziek luisteren

#3 Wat voor klusjes doe jij thuis het liefst?

 1. De badkamer schoonmaken
 2. Geen, ik lul me er meestal onderuit
 3. Koken, tafel dekken & afruimen
 4. Het vuilnis wegbrengen

#4 Ik werk:

 1. Nauwkeurig
 2. Resultaatgericht
 3. In teamverband
 4. In een hoog tempo

#5 Hoe geduldig ben jij?

 1. Ik heb veel geduld
 2. Ik heb een hekel aan wachten
 3. Ik vind wachten geen probleem, ik verzin wel iets om de tijd mee te doden.
 4. Ik ben best geduldig, maar een lange rij voor de kassa vind ik super irritant.

#6 Dit is voor jou geen probleem:

 1. Oog hebben voor detail
 2. Mensen overtuigen
 3. Omgaan met kritiek
 4. Vaste procedures en instructies opvolgen

#7 Hoe ziet jouw kamer eruit?

 1. Clean
 2. Stijlvol
 3. Gezellig
 4. Rommelig

#8 Wat doe jij het liefst in het weekend?

 1. Ik spreek af met vrienden/vriendinnen
 2. Ik ben in het weekend het liefst vrij
 3. Ik zoek ik het weekend de feestjes op, maar ik vind het ook prima om te werken in het weekend.
 4. Werken natuurlijk, want weekendtoeslag!

#9 Wat is voor de meest belangrijke factor?

 1. Werktijden, structuur
 2. Uitdaging
 3. Gezelligheid
 4. Loon

#10 Iemand vraagt of je wil helpen bij het geven van een groot feest. Welke taak neem jij op je?

 1. Ik haal de benodigdheden
 2. Ik help met de planning, opzet en kosten van het feest
 3. Ik ga achter de bar staan
 4. Ik help met het opzetten en afbouwen van de locatie

#11 Welke rol pak jij in een team?

 1. Ik werk het liefst alleen of met zijn tweeën
 2. Vaak neem ik de leiding
 3. Ik zorg voor overzicht en gezelligheid
 4. Ik ga aan de slag met mijn taken

Ontdek hieronder welke bijbaansector het beste bij jou past!

Meeste 1’s:

Als A het vaakst jouw antwoord is, is een baantje in de schoonmaak perfect voor jou! Je kunt nauwkeurig en zelfstandig te werk gaan. Je bent behulpzaam en vind het niet erg om je handen uit de mouwen te steken. Zie jij jezelf al meezingend met oortjes in schoonmaken voor een leuk uurloon?

Meeste 2’s:

Iemand die je niet kent aanspreken? Voor jou is dit geen opgave! Jij stapt zo op iemand af. Dat is een sterke eigenschap, wat je perfect maakt voor promotiewerk.. Je kunt praten als Brugman, het is een eitje voor jou om iemand te overtuigen. Promotiewerk is jouw ideale bijbaan.

Meeste 3’s:

Dan vind jij het misschien wel heel leuk om in de horeca te werken! Je bent sociaal en vind het leuk om met mensen te werken. Je kunt goed omgaan met stress, dit komt goed van pas als je in de horeca werkt. Horeca is perfect voor jou!

Meeste 4’s:

Een baantje in de productie is voor jou weggelegd. Je werkt graag met je handen en in het weekend werken vind je geen probleem. Je kunt goed vaste procedures en instructies opvolgen. Gezellig met je collega’s kletsen en muziek luisteren, ondertussen goed geld verdienen met een leuke toeslag. Iets voor jou? Neem contact op met ons!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Chat openen
Hi! Op zoek naar een toffe job? Of wil je werk uitbesteden? Stuur ons nu een appje!