Functie Omschrijving

Ben jij op de hoogte van de laatste trends op het gebied van marketing en social media?

 

Wij zijn ter uitbreiding van ons team opzoek naar een stagiair (of iemand die werkervaring wilt opdoen) in de online marketing en reclame

Het is de bedoeling dat jij samen met ons team in Amsterdam de naamsbekendheid vergroot en Studenttehuur op de kaart zet.

Jouw taken bestaan vooral uit het bijhouden van social media door bijvoorbeeld het schrijven van pakkende teksten/quotes en deze op een leuke manier vorm te geven, het bedenken van ludieke acties en het bijhouden van onze website.

Verder is het organiseren van borrels, feesten en het bezoeken van opendagen van universiteiten en hogescholen iets waarmee je ook bezig zal zijn.

Onze ideale marketeer

  • Volgt een HBO/WO-opleiding in de richting marketing en communicatie of ben is net klaar;
  • Is initiatiefrijk en communicatief sterk ontwikkeld zowel mondeling als schriftelijk;
  • Is een doener, zelfstandig en proactief;
  • Is per direct of op korte termijn beschikbaar
  • Heeft verstand van SEO-teksten
  • Kan werken met photoshop

Wie zijn wij?

Studenttehuur is een uitzendbureau voor studenten en young professionals. Wij zoeken voor onze doelgroep de leukste bijbanen, startersfuncties of stages. Dit doen we vooral op basis van uitzending en werving en selectie. Momenteel ligt onze specialisatie bij de logistieke sector. Echter zijn we in veel verschillende sectoren actief en in de toekomst willen we dit ook uitbreiden. Als Startup in harte Amsterdam willen we een snelle groei doormaken en zouden het leuk vinden als jij hier onderdeel van uitmaakt!

 

Wil jij deel uit maken bij de groei van een startup bedrijf en je ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Stuur dan je CV + sollicitatie en motivatie naar coco@studenttehuur.nl